Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages comptarà amb una zona pública de recàrrega de vehicles elèctrics

A nova estació estarà ubicada a la carretera de Vic a l’alçada del Cobert de la Màquina de Batre.

Sant Fruitós de Bages estrenarà properament el primer punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi per tal d’oferir un servei més als ciutadans i alhora fomentar la implantació de vehicles menys contaminants. Aquest punt estarà ubicat a la carretera de Vic a l’alçada del número 96, a les immediateses del Cobert de la Màquina de Batre.

Aquest punt de recàrrega públic serà de càrrega semi-ràpida, es a dir, permetrà carregar completament un vehicle en un termini aproximat de dues hores. L’estació de recàrrega permetrà que sigui utilitzada per 2 vehicles de forma simultània i la recàrrega serà gratuïta. Els usuaris que vulguin fer ús d’aquest punt hauran de disposar d’una targeta que s’entregarà a l’ajuntament a tothom qui ho sol·liciti o bé podran fer-ne ús amb una targeta per recàrrega de vehicles elèctrics d’altres municipis.

A banda, l’ajuntament també instal·larà 2 punts més de recàrrega destinats als vehicles municipals elèctrics de la seva pròpia flota. Un d’ells estarà ubicat a la nau de la brigada municipal i l’altre es situarà a l’aparcament de l’ajuntament. Aquests 2 nous punts serviran per la recàrrega dels vehicles elèctrics municipals.

Amb aquesta actuació, l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una clara aposta per fomentar l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible i fa un pas endavant cap a la implantació de l’ús del vehicle elèctric que permetrà reduir la contaminació ambiental generada pels vehicles de combustió