Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages crea un canal digital d'informació juvenil, l'InfoNexe

Aquest nou canal municipal oferirà als joves del municipi informació i alhora els permetrà fer sentir la seva veu.

Sota el nom d’InfoNexe, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha creat un nou canal d’informació digital dirigit exclusivament als joves del municipi. Aquesta proposta té la voluntat de donar a conèixer als joves les activitats que es programen i que són del seu interès a través d’una agenda d’activitats, donar a conèixer la veu dels joves a partir d’entrevistes a joves santfruitosencs i rebre informació sobre determinades matèries a través de campanyes informatives.

El tret de sortida d’aquest nou projecte és l’espai d’entrevistes que s’estrena aquest mes de gener. De forma mensual l’espai d’entrevistes ens parlarà d’un jove del municipi que donarà veu a les seves vivències personals i professionals que poden ser un model per a tots.

La jove santfruitosenca Laia Candàliga serà l’encarregada de realitzar aquestes entrevistes que aquest mes de gener s’estrenen amb la vida de Gabri Garcia Xatart, un jove molt implicat en l’esport del poble i que actualment està a Finlàndia treballant com a entrenador. Aquestes entrevistes compten amb la col·laboració del setmanari Montpeità.

Les entrevistes es podran llegir a la web municipal i a la del Nexejove, a l’App mòbil del municipi, a les xarxes socials de l’Ajuntament i a través del setmanari Montpeità i Ràdio Sant Fruitós. L’entrevista del mes de febrer serà a la promesa del futbol Paula Fernández.

Arxius Adjunts