Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages dedica una setmana d'activitats a la gent gran

Les activitats es celebraran de l’1 al 7 de maig i inclouen propostes lúdiques i culturals.

De l’1 al 7 de maig, la gent gran de Sant Fruitós de Bages podrà participar en un ampli ventall d’activitats dins del marc de la setmana de la gent gran.

El tret de sortida de la setmana serà el dilluns 1 de maig amb una exhibició de ball a càrrec del ballarí Albert Mota, a les 6 de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre

Pel dimarts 2 de maig es proposa una jornada saludable que consistirà en una caminada per l’entorn del Parc de l’Agulla i Sant Iscle. Durant la caminada es realitzarà una sessió d’estiraments a càrrec de Gisela Baraldés. L’activitat finalitzarà amb un dinar de carmanyola a càrrec dels participants.  La sortida serà  a 2/4 de 10 del matí des del Bosquet.

A la tarda arriba el torn de la diversió amb la tradicional tarda de bingo a l’Esplai, a les 6 de la tarda. Per participar en les activitats del dimarts cal inscriure’s prèviament abans del 28 d’abril. 

La sortida cultural arriba aquest any el dimecres 3 de maig, amb una visita a Catalunya en Miniatura. Se sortirà a les 10 del matí des del Pavelló d’Esports. El preu de la sortida és de 19,75€ i cal inscriure’s i efectuar el pagament a l’Esplai fins al 28 d’abril.  

El dijous 4 de maig començarà la jornada amb un esmorzar tertúlia a l’Esplai amb Ivan Sànchez, referent de benestar emocional del CAP Sant Fruitós, qui parlarà sobre els beneficis de les relacions intergeneracionals. L’activitat serà a 2/4 de 10 del matí i cal inscripció prèvia fins al 2 de maig.

A les 4 de la tarda serà el torn de la ja consolidada sessió de cinefòrum al Teatre Casal Cultural. L’activitat serà a les 4 de la tarda amb la projecció de la pel·lícula “Elsa i Fred, de Michael Radford. La sessió de debat anirà guiada per la cooperativa Sienna. 

El divendres 5 de maig serà el dia gran d’aquesta setmana d’activitats amb el tradicional dinar de germanor de la gent gran, a 2/4 de 2 del migdia al pavelló d’esports. Per participar-hi cal inscriure’s fina el dia 2 de maig. Prèviament, a les 12 del migdia, a l’església parroquial, es celebrarà la missa.

Pel cap de setmana, el dissabte 6 i diumenge 7,  a les 6 de la  tarda, s’han programat dues sessions al Teatre Casal Cultural, amb les actuacions del grup de la gent gran del municipi, La Tercera Joventut.

Totes les activitats incloses en la setmana de la gent gran de Sant Fruitós de Bages són gratuïtes per tots els veïns i veïnes majors de 65 anys del municipi, exceptuant la sortida cultural amb inscripció a l’Esplai, al preu de 19,75 € abans del dia 9 de maig.

Per tal de participar en la resta de les activitats cal inscriure’s prèviament a l‘Àrea d’atenció a les persones ( C. Padró, 74) o trucant al 93 878 97 01.