Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages dedica una setmana d'activitats a la gent gran

Les activitats se celebraran del 6 al 12 de maig i inclouen propostes lúdiques i culturals.

Del 6 al 12 de maig, la gent gran de Sant Fruitós de Bages podrà participar en un ampli ventall d'activitats dins el marc de la setmana de la gent gran del municipi.

El tret de sortida de la setmana serà el dilluns 6 de maig amb un taller de labors on els participants podran crear una garlanda de ganxet. Aquest taller es realitzarà de les 4 a les 6 de la tarda a l'Esplai.

Pel dimarts 7 de maig es proposa una sortida de reconeixement de plantes silvestres comestibles de la mà del col·lectiu Eixarcolant. Aquesta activitat començarà a les 10 del matí des de l'Esplai i fins a la 1 del migdia es farà una ruta pel municipi per tal d'identificar aquestes plantes. En finalitzar es farà un tastet.

El dimecres 8 de maig començarà amb una matinal de benestar i esport amb una sessió de cos i consciència amb Gisela Baraldés, de 2/4 de 10 a 2/4 d’11, i a continuació una sessió de Chi kung amb Roser Gorchs, de 2/4 d'11 a ¼ de 12 del migdia. Aquestes activitats es duran a terme al Bosquet.

A la tarda serà el torn de la tradicional sessió de cinefòrum, a les 4 de la tarda a l'Esplai, enguany amb la pel·lícula " El inconveniente".

El dijous 9 de maig la gent gran podrà participar en un taller de plantes aromàtiques amb la Montse Sala, a les 10 del matí a l'Esplai, i a les 5 de la tarda al Cobert de la Màquina de Batre l’Albert Mota i la Montse de 7 de Ball oferiran una exhibició de ball country i ball sincronitzat llatí.

El divendres 10 de maig serà el dia gran d'aquesta setmana d'activitats. El dia començarà amb la tradicional missa a l'església parroquial, a les 12 del migda, i continuarà amb el tradicional dinar de germanor de la gent gran, a 2/4 de 2 del migdia al pavelló d'esports, i una posterior sessió, a partir de 2/4 de 4 de la tarda de Show-bingo amenitzada per Jordi Callau.

Pel cap de setmana, arriben les propostes de ball i música, amb una tarda de ball el dissabte a l'Esplai amb Joan Vilandeny i l'actuació del grup de la gent gran del municipi La Tercera Joventut, el diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural.

Totes les activitats incloses en la setmana de la gent gran de Sant Fruitós de Bages són gratuïtes per tots els veïns i veïnes majors de seixanta-cinc anys del municipi.

Per tal de participar-hi cal inscriure's abans del 3 de maig a l'Esplai, a excepció del dinar per a la gent gran i l'espectacle de la Tercera Joventut, que les inscripcions es realitzaran a l'Àrea d'Atenció a les persones (C. Padró 74).