Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages disposa de 3 bicicletes elèctriques pels treballadors municipals

Els treballadors de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages tenen a la seva disposició 3 bicicletes elèctriques per tal de poder fer-ne ús.

La Diputació de Barcelona ha cedit aquestes bicicletes a Sant Fruitós de Bages en un acte que ha tingut lloc al Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona. Els regidors de medi ambient, Xavier Racero i de via pública, Cristian Marc Huerta, han participat en l’acte d’entrega d’aquestes bicicletes de la mà del diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.

Aquesta aposta per l’ús d’un vehicle sostenible, té la voluntat de disminuir el nivell de desplaçaments en vehicles de combustió que facin els treballadors de l’ajuntament pel municipi i afavorir el descens de la contaminació acústica i atmosfèrica.

En total la Diputació de Barcelona ja ha fet entrega de més de 450 bicicletes a municipis o entitats municipals de la demarcació de Barcelona. La cessió de bicicletes als ajuntaments s'emmarca en una línia estratègica de mobilitat tova i en una política més general d'eficiència energètica que té la seva manifestació més clara en l'adhesió al Pacte dels alcaldes i en la lluita contra el canvi climàtic.

Per a l’ús del dia dia d’aquestes bicicletes s’ha dissenyat un punt d’estacionament a dins l’ajuntament on es podran carregar durant la nit i s’ha fet un manual d’ús al respecte.

Imatges relacionades