Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages disposa d'un circuit esportiu senyalitzat per a fer rutes a peu o corrent

L'activitat es pot realitzar des d'aquest divendres 26 de febrer i fins al dilluns 15 de març.

Amb l'objectiu de fomentar l'activitat física a l'aire lliure, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el Consell Esportiu del Bages, han creat un circuit esportiu al municipi per tal que tothom qui ho desitgi pugui realitzar-lo caminant o corrent, sigui individualment o en grup bombolla i en l'horari que desitgi. Aquesta activitat es podrà realitzar del 26 de febrer i fins el 15 de març.

 
Aquest circuit, que té una llargària de 7 km, està senyalitzat per tal que tothom pugui realitzar-lo fàcilment i el punt de sortida és al camí de Les Oliveres, entre l'avinguda Lluís Companys i el carrer General Prim. Per a dur a terme l'activitat pots descarregar-te el recorregut en el següent ENLLAÇ .

En motiu de la celebració al municipi del març lila, totes les estaques que senyalitzen el recorregut seran de color violeta.

Paral·lelament a l'activitat, les persones que quan arribin al km 4,7 fotografiïn la torre de Les Oliveres i pugin la fotografia a Instagram amb l'etiqueta #bagesactiu i mencionin @ajuntamentsantfruitos i @consell_esportiu_bages entraran en el sorteig de dues samarretes del Consell Esportiu del Bages.

Aquesta activitat, impulsada pel Consell Esportiu del Bages, es realitza a 5 municipis més: Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Sallent, Calders i Sant Vicenç de Castellet.