Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages disposarà de dues noves pistes per a la pràctica del voleibol i del futvolei platja

Imatge d'arxiu - Torneig Volei Platja
Imatge d'arxiu - Torneig Volei Platja

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat el projecte de construcció de dues noves pistes de voleibol i futvolei de platja i l’arranjament del seu entorn.

Aquest nou equipament esportiu i d’oci es construirà a la zona del Turó de Ponent-Can Figueras, a la vora de les Piscines Municipals, i s’hi accedirà pel carrer Torrent Fonteta.

Aquestes pistes substituiran les que actualment hi ha a l’entorn del Pavelló Municipal, que un cop s’urbanitzi la zona per a la construcció de la nova escola i el nou pavelló esportiu, deixaran de funcionar. El govern municipal ha fet aquesta aposta fruit de l’increment d’usuaris cada vegada més significatiu que tenen aquests esports al municipi.

El projecte de construcció d’aquesta nova zona esportiva consistirà en l'execució de dues noves pistes i construcció de murs de contenció, instal·lació d’enllumenat, abastament d’aigua, i actuacions de jardineria, senyalització i instal·lació de  mobiliari urbà. En aquest sentit, les zones contigües a les pistes s’adequaran per tal que permetin acollir espectadors i a la vegada siguin una nova zona d’estada i esbarjo al municipi.

Les obres, que s’executaran en dues fases, s’han pressupostat per 250.000€.