Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages disposarà d'un recorregut propi per participar en la caminada solidària Màgic Line

La mobilització solidària de Sant Joan de Déu recapta fons per lluitar contra la Covid-19.

El diumenge 13 de juny, Sant Joan de Déu celebra la Magic Line, la caminada solidària que enguany es celebra de forma descentralitzada per tot el territori català.

Sant Fruitós de Bages disposarà d'un recorregut marcat de 17,5 km que recorrerà el camí paisatgístic, vorejarà el riu fins a arribar a la resclosa, retornarà al nucli i continuarà cap al Parc de l'Agulla i Sant Iscle.

Els grups que realitzin el recorregut poden escollir fer tot el recorregut o només una part i començar la ruta des del punt que els sigui més convenient. Sota el Cobert de la Màquina de Batre s'establirà un punt central on els participants trobaran marxandatge solidari, una guardiola on poder fer donacions i altres sorpreses.

Per participar-hi cal crear un grup bombolla o bubble team, format per entre 2 i 6 persones, a través de la pàgina web http://www.magiclinesjd.org i marcar-vos el repte econòmic que voleu aportar, que serà l'import amb què ajudareu a Sant Joan de Déu.

Un cop creat el grup, podeu vincular el vostre grup bombolla al grup locomotor o Magic Team del municipi de Sant Fruitós de Bages amb el codi SFB MÀGIC. D'aquesta manera es podrà comptabilitzar la recaptació aconseguida al municipi.

El preu per inscriure's a la caminada és de 20 € per grup, que serviran per a cobrir part de les despeses de l'esdeveniment, l’assegurança i l’obsequi que es donarà als participants.

Enguany Sant Joan de Déu destinarà el 100% del que es recapti a projectes socials per a la lluita contra la Covid-19.

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta acció solidària a www.magiclinesjd.org
#magiclinesjd