Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages disposarà d'un túnel del vent i d'una àrea d'estada d'autocaravanes

Aquests equipaments es construiran en dues parcel·les contigües al sector industrial de la Carretera de Berga que han estat cedides pel consistori mitjançant un concurs públic.

Sant Fruitós de Bages disposarà de 2 nous pols d’atracció turística: un túnel del vent, i una àrea d’estada d’autocaravanes.

El túnel del vent és una instal·lació esportiva que ofereix als usuaris la possibilitat d’elevar-se en l’aire i desplaçar-se d’un punt a l’altre, aconseguint la sensació de volar. Aquest equipament esportiu es construirà en una parcel·la de 3761 m2.

L’àrea d’estada d’autocaravanes es construirà en una parcel·la de 1.421 m2 i disposarà d’un mínim de 6 places i dels serveis necessaris en aquests tipus d’instal·lacions com són la presa d’aigua i llum, desguàs d’aigües grises i també disposarà de lavabos públics.

Els terrenys on s’instal·laran es troben situats al sector industrial de la Carretera de Berga i han estat cedits pel consistori santfruitosenc per un període de 40 anys a l’empresa BCN Skytunnel S.L. serà l’encarregada d’elaborar el projecte.

Imatges relacionades