Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages dóna 4.000 € per a La Marató

L’Ajuntament ha doblat la xifra aconseguida amb les diferents activitats.

Les diferents activitats solidàries per recaptar fons per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per la lluita contra les malalties mentals, han recaptat a Sant Fruitós de Bages 1.950 € que ja s'han donat íntegrament a l'organització.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha decidit doblar la xifra de recaptació obtinguda arribant així a realitzar un donatiu de 4.000€.

El dissabte 18 de desembre al matí, el gimnàs Cube va organitzar una matinal de zumba i ciclisme indoor que va recaptar 615 € entre les persones que van participar en les propostes i la guardiola solidària que hi havia en el mateix punt.

El diumenge 19, l'associació de voluntaris per La Marató al municipi, va construir la frase "SFB amb La Marató" al pavelló d'esports, a través del muntatge de més de 300 puzles cedits gratuïtament per l'empresa Educa Borràs. Aquesta proposta, on van participar-hi petits i grans, va recaptar 744 € per a la lluita contra les malalties mentals. Recordem que aquests puzles se cediran a escoles i entitats del municipi així com a l'àrea de pediatria de l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El diumenge a la tarda, va ser el torn del festival de Nadal del gimnàs V2O, que amb l'entrada solidària del públic va recaptar 580 €.

Des de l'Ajuntament es vol agrair la tasca de totes les persones i entitats que de manera totalment altruista han fet possible l’organització aquestes activitats i també els donatius fets per tots els veïns i veïnes.