Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages dóna continuïtat al projecte iniciat el curs passat per tal de promoure l'esport en edat escolar

En aquesta segona edició l'activitat va dirigida a nens i nenes de primer, segon i tercer de primària de les escoles del municipi.

Amb l'objectiu de promoure l'activitat física entre els infants del municipi, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb les entitats esportives, els centres educatius i les associacions de famílies, reprèn per aquest curs escolar el projecte Som Esport, ampliant l'oferta a l'alumnat de 3r de primària que el curs passat ja van poder fer l'activitat quan cursaven segon.

Aquesta iniciativa té la voluntat de promoure entre els infants els valors de l'esport, el treball dels hàbits saludables i alhora proporcionar una activitat poliesportiva i variada que augmenti les habilitats físiques dels infants.

Les activitats, que s'iniciaran aquest mes d'octubre, van dirigides a nens i nenes de 1r, 2n i 3r de primària i es realitzaran als mateixos centres educatius i també en les diferents instal·lacions esportives del municipi, fora de l'horari escolar.

Els horaris seran:
- Escola Paidos: dimarts de 13:00 a 14:00 h.
- Escola Monsenyor Gibert: dijous de 12:45 a 13:45 h. per l'alumnat de 3r,i de 13:45 a 14:45 h. per 1r i 2n de primària.
- Escola Pla del Puig: divendres de 12:30 a 13:30 h. per l'alumnat de 3r, i de 14:00 a 15:00h. per 1r i 2n.

Aquest projecte inclou la pràctica d'esports individuals i d'esports col·lectius i també altres pràctiques al medi natural. Aquesta activitat tindrà un cost de 30 € per a tot el curs.

Les famílies interessades a prendre-hi part poden apuntar-se AQUÍ