Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages donarà el tret de sortida a la celebració del centenari del futbol al municipi, el mes de setembre vinent

El FC Fruitosenc, SF Escola de Futbol i l'Ajuntament treballen conjuntament en un programa d'activitats que s'allargarà durant tot un any.
D'esquerra a dreta: David Ruiz, regidor d'esports, Àdria Mazcuñán i Claret, alcaldessa, Josep Planas, president FC Fruitosenc
D'esquerra a dreta: David Ruiz, regidor d'esports, Àdria Mazcuñán i Claret, alcaldessa, Josep Planas, president FC Fruitosenc

El futbol a Sant Fruitós de Bages està d'enhorabona i a partir del pròxim mes de setembre començaran els actes per celebrar l'arribada d'aquest esport al municipi, ara fa 100 anys.

Les entitats esportives Futbol Club Fruitosenc i Sant Fruitós Escola de Futbol treballen des de fa mesos colze a colze amb l'Ajuntament per col·laborar en l'organització d'un ampli ventall de propostes. En aquest sentit, s'ha creat una comissió organitzadora del centenari per anar teixint tot el programa d'activitats.

Els actes de celebració començaran el pròxim mes de setembre i s'allargaran fins al juny del 2025. Tot i això, la part central dels actes es desenvoluparà durant el mes de juny de 2024.

Una de les primeres accions que s'estan duent a terme és l'elaboració d'un llibre que reculli la història del futbol al poble i per aquest motiu es demana la col·laboració ciutadana de tot aquell qui tingui fotografies o informació. Les persones que disposin de material poden fer-lo arribar digitalment a sfb.arxiu@santfruitos.cat o presencialment, en format paper, a l'àrea d'esports de l'Ajuntament ( C. Padró, 74).