Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages elabora un document per planificar el desenvolupament dels espais lliures i equipaments entorn de l'avinguda Sant Joan

La primera actuació, que s'iniciarà a finals d'any, serà l'ampliació del Bosquet cap a Can Figueres.

La zona d'El Bosquet de Sant Fruitós de Bages s'ampliarà cap al seu extrem est, en direcció a la casa Can Figueras. L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja ha contractat aquest projecte d'ampliació i és previst que les obres s'iniciïn abans que finalitzi l'any. El parc s'obrirà a la ciutadania un cop s'hagi executat el projecte.

Aquesta serà la primera de les actuacions que es realitzaran emmarcades dins el document estratègic pel desenvolupament dels espais lliures i equipaments que s'ha encarregat des del consistori i que inclou l'àmbit sud del municipi.

Aquest document realitza una visió global dels espais lliures i equipaments de l'àmbit del Bosquet i Can Figueras, des de la zona esportiva fins al Pla de Puig al llarg de l'avinguda Sant Joan, incloent-hi la carretera de les Brucardes en el seu primer tram.

En total el pla estudia una àrea de més de 150.000 m², i permetrà planificar i coordinar, amb visió de futur, els projectes que s'hi vulguin realitzar.

Amb la redacció d'aquest document el consistori vol, per una banda planificar i valorar els espais naturals i de lleure, i per l'altra relacionar i vincular els equipaments esportius existents i els futurs (camp de futbol, pavelló, piscines, les pistes de voleibol ja projectades entre d’altres).

Finalment el document també estableix la relació que han de tenir els espais cívics d’aquesta zona, com és el Nexe-Espai de Cultura i el seu entorn, amb el futur espai museu Alfred Figueras que se situarà a la Casa Figueras.