Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages enceta els actes de celebració del centenari del futbol amb una caminada popular

Serà una sortida apta per a tots els públics emmarcada dins la Marxa del Terme.

Sant Fruitós de Bages celebra aquest 2024 el centenari de l'arribada del futbol al municipi i ho farà amb una àmplia oferta d'activitats al llarg de l'any que tindran el seu epicentre durant els mesos de maig, juny i juliol.

La primera de les activitats que s'han programat serà el diumenge 28 de gener amb una caminada popular de 5 kilòmetres amb sortida a 2/4 de 10 del matí des del Bosquet, emmarcada dins la Marxa del terme organitzada perl Grup Excursionista Posa’t en Marxa.

A l'arribada, la plaça Alfred Figueras comptarà amb jocs de temàtica futbolística i s'oferirà coca i xocolata als participants. Per participar en aquesta caminada popular no és necessari inscriure's prèviament.

El traçat de la marxa estarà senyalitzat amb la nova imatge que s'ha creat per a commemorar el centenari, un logotip que aquest any s'inclourà en totes les activitats que es realitzin i també quedarà fixat en tota la papereria oficial de l'Ajuntament al llarg del 2024.

Aquesta imatge gràfica és obra del dissenyador santfruitosenc Pep Creus i es presentarà durant l'acte del pregó de la festa major, aquest dissabte 20 de gener.

Els actes del centenari del futbol a Sant Fruitós de Bages estan coorganitzats per l'Ajuntament, el FC Fruitosenc i Sant Fruitós Escola de futbol.