Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages enregistra la nadala "És Nadal a Sant Fruitós" obra dels germans Julià-Satorra i cantada pel grup coral de l'Escola de Música

La peça, composada i musicada pel Roger i amb lletra de la Marta, ha comptat amb la participació de 80 veus d'infants de Cant Coral de l’Escola de Música Navarcles-Sant Fruitós, es presentarà el dia 6 de desembre, en el Mercat de Nadal.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha impulsat la creació de la primera nadala del municipi. Sota el títol "És Nadal a Sant Fruitós" aquesta peça musical ens parla de l'estel de La Sagrera que il·lumina el Bages, dels reis que baixen en cavalca des de les Brucardes i de diversos indrets del municipi.

La nadala ha estat creada pels germans santfruitosencs Marta i Roger Julià Satorra. La Marta, qui ha guanyat premis de narrativa infantil, ha estat l'autora del text, i el seu germà el Roger, qui treballa com a compositor de músiques per al cinema i qui actualment resideix a Los Angeles, ha estat l'encarregat de compondre la melodia.

La música ha estat enregistrada en un estudi professional de Los Angeles, amb el toc cinematogràfic del Roger, i posteriorment s'han enregistrat les veus de 80 alumnes de l'escola de música, i de dues veus solistes, a l'estudi Red Factory Studio ubicat a la Fàbrica Vermella, qui han fet la mescla definitiva.

La nadala es presentarà el dimecres 6 de desembre, a les 12 del migdia, amb una actuació dels alumnes de l'Escola de Música en el marc del Mercat de Nadal. Posteriorment, també es podrà escoltar el dia 17 de desembre, a les 5 de la tarda, en aquest mateix espai.