Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages enviarà a Uganda 550 parells de sabates gràcies a la solidaritat de la població

L'acció solidària va sorgir en el marc del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de Voleibol celebrat al municipi.

Més de 500 parells de sabates arribaran durant les pròximes setmanes a Uganda gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes i del comerç local i també dels donatius recollits durant la celebració del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de Voleibol del passat mes d'abril.

El municipi va engegar una campanya solidària, amb la col·laboració de Kukura, una associació sense ànim de lucre que promou projectes solidaris a Fort Portal (Uganda), per tal de recollir calçat per a aquesta població.

La recollida s'ha realitzat durant la celebració del Campionat i també s'han instal·lat punts de dipòsit  a les escoles i equipaments municipals. En aquests punts, s'han recollit un centenar de parells de sabates que donaran l'oportunitat a la població d'Uganda de poder practicar esport amb millors condicions.

Els 450 parells que resten per arribar a la xifra de 550 han estat donats per la sabateria local Prat Homs Sabaters qui ha fet entrega al consistori de calçat completament nou per estrenar, i de totes les talles, per tal que petits i grans puguin gaudir de la pràctica esportiva i del dia a dia en millors condicions.

Des de l'Ajuntament es vol agrair a tota la ciutadania aquest gest altruista que ajudarà que la població de Fort Portal disposi de calçat, fet que ajudarà a rebaixar el risc de lesions, ferides i infeccions produïdes per anar descalç.