Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages es bolca un any més amb la Marató de TV3 que enguany es centra en la salut sexual i reproductiva

Sant Fruitós de Bages ha teixit un any més un programa d’activitats en benefici de la Marató de TV3 per tal de recaptar fons per a la investigació de la salut sexual i reproductiva.

La primera de les propostes que es realitzaran serà divulgativa, amb la xerrada “ Salut sexual i reproductiva” que es realitzarà el dia 13 de desembre a la Biblioteca, a càrrec de Lídia Costa.

Els dies de Mercat de Nadal, es podran adquirir productes a la parada de “Iaies amb il·lusió”, un col·lectiu que destinarà íntegrament tots diners que es recaptin a La Marató.

El mateix diumenge 17 de desembre, dia de La Marató,  l’entitat Clàssic Motor Club del Bages ha organitzat un any més la Trobada solidària de vehicles clàssics. De les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, els vehicles estaran exposats a la plaça Alfred Figueras i de 2/4 d’11 a 2/4 d’1, tothom qui ho desitgi podrà pujar en algun d'aquests cotxes i fer una volta en un circuit tancat pels carrers del municipi, adquirint prèviament un tiquet en benefici de La Marató.

A partir de les 6 de la tarda, al pavelló municipal d'esports el gimnàs santfruitosenc V20 celebrarà el seu ja tradicional Festival de Nadal, amb les exhibicions de tots els grups d'edat. Els beneficis de la venda d’entrades es destinaran íntegrament a La Marató.

Finalment, també a les 6 de la tarda, al Teatre Casal Cultural, l’esbart Som Riu d’Or representarà una versió de “El conte de Nadal”. El preu de les entrades serà mitjançant taquilla inversa, i tots els beneficis aniran íntegrament a La Marató.

Des de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages us animem a prendre part en aquesta festa de la solidaritat.