Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages es bolcarà novament amb La Marató de TV3, amb moltes i destacades activitats.

La Marató de TV3 s’ha consolidat com un dels programes on la participació i la solidaritat han assolit les fites més altes a tot Catalunya. Enguany les malalties tractades seran la diabetis i l’obesitat.

Sant Fruitós de Bages ha volgut participar sempre en aquesta Festa de la Solidaritat mitjançant l’organització d’un seguit d’actes amb l’objectiu de que tothom participi i sigui solidari. Novament això serà possible gràcies a la implicació de la societat civil del poble al voltant de la “Comissió Ciutadana Sant Fruitós amb La Marató de TV3” i sota la coordinació de l’ajuntament, que ja fa dies que s’ha posat a treballar per l’edició de 2015.

El dimarts 10 de novembre es va fer una reunió al Nexe per presentar les activitats inicialment programades i afegir noves propostes. En el decurs de la reunió, on van participar prop d’una vintena de representants d’entitats, empreses i col·lectius locals, es van relacionar les diferents activitats que es faran, principalment diumenge 13 de desembre al matí a l’entorn de la zona de la Sagrera i l’Escola Paidos.

Entre les activitats previstes hi ha les següents: xerrada informativa sobre diabetis i obesitat, caminada popular, matinal d’activitat física (zumba, ball llatí, body art), exhibició esgrima antiga, Tira’t per La Marató (salts en paracaigudes), taller de pizzes saludables, fira d’alimentació saludable, mercat de roba de segona mà, mercat d’instruments musicals de segona mà, cercavila i taller de ball de gegants, fira de santa Llúcia, actuació coral infantil, festivals de gimnasos locals, jocs de taula a l’esplai, etc.

Com pots participar-hi ?

En les properes setmanes s’editarà un programa resum de les activitats organitzades per La Marató de TV3 2015, i la informació apareixerà també al web municipal i a les xarxes socials. Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar en alguna d’aquestes activitats com a voluntari o amb alguna parada o estand, es poden posar en contacte amb l’Àrea de Cultura de l’ajuntament (areacultura@santfruitos.cat – 938788031).

Vine, gaudeix de la festa i, sobretot, SIGUES SOLIDARI !!!

Imatges relacionades