Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages es mobilitza un any més per La Marató amb un programa d'activitats per a tots els públics

Els dies 18 i 19 de desembre es podrà participar en diferents propostes per recaptar fons per a la lluita contra les malalties mentals.
Peu de fotografia: d'esquerra a dreta: Roger Grandia, voluntari de SFB amb La Marató, Àdria Mazcuñán i Claret, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Laia Feliu, regidora de sanitat i Lluís Serracarbassa, grup CUBE.
Peu de fotografia: d'esquerra a dreta: Roger Grandia, voluntari de SFB amb La Marató, Àdria Mazcuñán i Claret, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Laia Feliu, regidora de sanitat i Lluís Serracarbassa, grup CUBE.

Sant Fruitós de Bages serà el proper cap de setmana un dels punts de territori català on es duran a terme activitats solidàries per a recaptar fons per a La Marató 2021 de TV3 i Catalunya Ràdio que enguany, sota l'eslògan "La marató que trenca murs", recaptarà fons per a la salut mental.


CUBE SOLIDARI

El dissabte 18 de desembre s'ha programat la matinal “CUBE Solidari” a la pista coberta de l'escola monsenyor Gibert.

La jornada començarà amb una sessió de Zumba Xmas a 2/4 de 11 del matí. A continuació, a les 12 del migdia, més de 75 bicicletes estàtiques ocuparan la pista per a la sessió de ciclisme indoor "El musical", una proposta que farà gaudir de valent als i les participants. Les sessions també es podran seguir com a públic des de la graderia.

Per participar en aquesta proposta cal fer una aportació solidària de 5 € a través del següent ENLLAÇ

cartell cube solidari 2021.JPG

MEGA PUZLE PER LA MARATÓ

El diumenge al matí, al pavelló municipal d'esports, se celebrarà una acció cooperativa per a tots els públics que consistirà en el muntatge de més 300 puzles que acabaran conformant la frase SFB AMB LA MARATÓ en grans dimensions.

Aquesta proposta, que començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a la una del migdia, està pensada per tal que sigui el màxim d'inclusiva possible i hi puguin participar persones de totes les edats. Per aquest motiu hi haurà puzles amb peces de diferents dimensions. Les persones que vulguin participar en el muntatge d'algun d'aquests jocs, hauran de fer un donatiu solidari. Per tal de respectar totes les mesures sanitàries, s’establirà un circuit lineal i es disposarà de més de 25 taules per a fer el muntatge.

Aquests puzles han estat cedits per l'empresa Educa Borràs i un cop finalitzada l'acció, es farà una donació entre les escoles del municipi, les AFA's, la Biblioteca Municipal, l'aula socioeducativa, Càritas Sant Fruitós, i l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

CARTELL MARATÓ 2021.png

FESTIVAL SOLIDARI GIMNÀS V20

Al mateix pavelló municipal d'esports, a partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, el gimnàs santfruitosenc V20 celebrarà el seu ja tradicional festival de Nadal, amb les exhibicions de tots els grups d'edat. El preu de les entrades serà de 2 € per persona que es destinaran íntegrament en benefici de La Marató.

CARTELL MARATÓ V20 ok.jpg

En les ubicacions on es realitzin aquests actes es trobaran també urnes solidàries per a recaptar fons i també se’n col·locarà una al mercat de Nadal, que es celebra aquest proper cap de setmana 18 i 19 de desembre.

Imatges relacionades