Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages es va bolcar en una cavalcada amb molta personalitat

Molta gent, bon ambient i satisfacció per la bona acollida als Reis Mags

Els Reis d’Orient van ser fidels amb els nens i nenes de Sant Fruitós i amb totes les seves famílies. Als carrers del centre del poble hi havia una munió de gent per veure la cavalcada que, enguany, incorporava com a novetat, una carrossa molt singular amb l’astrologia com a temàtica guiada per estels, i un recorregut diferent que va facilitar la participació i el contactes entre els Mags i els petits. Com és tradicional, els Reis van fer parada a la Casa de la Vila on van ser rebuts per l’alcalde i per dos dos infants, enguany alumnes del CEIP Pla del Puig. Després d’unes boniques paraules dels amfitrions van anar a adorar el Betlem que havien preparat alumnes del CEIP Monsenyor Gibert.

Al final de cavalcada, a la plaça Alfred Figueras, per amenitzar l’espera dels menuts per poder pujar a les carrosses i saludar els Reis, hi va haver degustació de productes calents que ajudaven a fer passar el fred.

Va ser una vetllada que els infants recordaran tota la vida, amb tot el poble bolcat per acollir les il·lustres autoritats que, com cada any, van ser molt generoses amb la població fruitosenca.