Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages estrena el curtmetratge "De la por a l'esperança" que recull les reflexions de la gent gran del municipi arran de la pandèmia

L'audiovisual s'ha estrenat en el marc de la setmana de la gent gran del municipi.

El curtmetratge "De la por a l'esperança" elaborat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages recull les vivències, reflexions i pensaments de la gent gran del municipi i de les persones que treballen amb aquest col·lectiu, arran de l'esclat de la pandèmia del març de l'any passat.
El curtmetratge vol donar veu a la gent gran, que ha estat un dels col·lectius que més ha patit el darrer any tant física com emocionalment. Durant el vídeo els i les protagonistes fan les seves reflexions sobre les situacions viscudes, però també sobre el moment actual on han començat a recuperar el seu dia a dia.


Per altra banda, el curtmetratge també mostra tot el desplegament de polítiques per a la gent gran de què disposa el municipi a través de la veu a les treballadores municipals, que han estat en tot moment al peu del canó, oferint tots els recursos assistencials disponibles, i programant diferents activitats d’envelliment actiu per tal que la gent gran pugui gaudir de diferents propostes per fer més amè el seu dia a dia.


Aquesta peça audiovisual ha estat estrenada en el marc de la setmana de la gent gran del municipi amb una projecció al Teatre Casal Cultural.


Podeu veure el curtmetratge al canal de YouTube de l'Ajuntament