Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages estrena el documental "Som dones de Sant Fruitós de Bages" que reflexiona sobre l'evolució de la dona en la nostra societat

Les gravacions realitzades passaran a formar part del fons de memòria oral del municipi.

Emmarcat dins els actes del dia de la dona al municipi, aquest dijous 30 de març el Teatre Casal Cultural serà l'escenari de l'estrena del documental "Som dones de Sant Fruitós de Bages", una peça audiovisual que recull el testimoni oral de dones de diferents generacions del municipi que ens parlen sobre com ha evolucionat la situació de les dones en els darrers cinquanta anys.

Un total de setze dones de diferents generacions són les protagonistes d'aquest treball que vol donar a conèixer i reivindicar el paper de les dones al municipi i a la societat en general.

En el documental hi han participat dones de totes les edats, i de diferents orígens i condició social, per tal de poder recollir un testimoni el més transversal possible.

Durant la projecció els espectadors i espectadores podran veure com ha anat evolucionant la situació de la dona a través de l'explicació de fets del dia dia com la feina, l'oci o la vida a casa.

Aquest documental forma part de la sèrie de documentals elaborats a partir de la memòria oral del municipi i totes les entrevistes realitzades passaran a formar part íntegrament del fons de memòria oral del poble.

La projecció serà a les 7 de la tarda al Teatre Casal Cultural i es poden descarregar invitacions gratuïtes AQUÍ