Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages exposa les pintures de Figueras en motiu del 120è aniversari del naixement del pintor santfruitosenc

El proper dissabte 20 i diumenge 21 de gener, durant el cap de setmana de la Festa Major d’hivern del municipi, el Nexe- Espai de Cultura acollirà una exposició de les pintures de l’il·lustre artista del municipi, el pintor Alfred Figueras.

Aquesta exposició es composa dels quadres que integren el calendari 2018 editat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, on en cada obra es pot copsar des de la pintura original, la tendresa, la tècnica i la genialitat de l’obra de l’Alfred Figueras, conegut a Sant Fruitós de Bages com “el Pintor”.

Recordem que Sant Fruitós de Bages commemora aquest 2018 l’any Figueras, en motiu del 120è aniversari del naixement del pintor i mes rere mes s’aniran duent a terme accions per donar a conèixer cada vegada més la vida i obra del pintor.

A partir de dimarts 23 de gener, l’exposició es traslladarà a la biblioteca municipal on el mateix dimarts, la Sra. Assumpta Sala, experta en la pintura de Figueras oferirà una xerrada per tal d’inaugurar la mostra a la biblioteca.

L’exposició es podrà visitar fins el 24 de febrer en l’horari d’obertura de la biblioteca.