Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages guanya tres Flors d’Honor en el moviment Viles Florides 2019

El municipi ha aconseguit aquest reconeixement en el primer any de participació en el certamen.

Sant Fruitós de Bages va rebre aquest passat divendres tres Flors d’Honor en el marc de l’acte de lliurament del moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, que es va dur a terme al Parc del Nou Teatre de Lloret de Mar.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, va ser l’encarregat de recollir el guardó en reconeixement a la tasca duta a terme per millorar l’espai verd urbà.

Un jurat independent va visitar el passat mes de maig el municipi per tal de valorar els diferents espais inclosos en la iniciativa. Els membres del jurat van realitzar un itinerari guiat per diferents zones enjardinades del nucli com la plaça de la Vila, la Sagrera, el camí dels horts, l’accés pel Raval, el Bosquet, la plaça Onze de Setembre o l’accés a la torre del Sanmartí, així com també espais a Torroella de Baix.

En total, 133 municipis van ser reconeguts durant l’acte de les Flors d’Honor 2019. L’acte de lliurament va ser presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.