Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages i Navarcles uneixen esforços per a treballar conjuntament per a la inserció laboral

Tres grans empreses del municipi necessitaran pròximament la cobertura de més de 200 llocs de treball de diferents perfils professionals.

Els Serveis Locals d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages i Navarcles han decidit sumar esforços davant l'alta demanda d'ofertes laborals que és previst que es donin al municipi durant els mesos vinents.

Tres empreses del municipi, una a Santa Anna, una al polígon de la carretera de Berga, i l'altra a Torroella de Baix, preveuen que aviat oferiran més de 200 llocs de treball de diferents perfils professionals.

Per tal que aquesta oferta es pugui prioritzar amb veïns i veïnes del municipi, i de la comarca, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha estès la mà al consistori navarclí per tal que els Serveis Locals d'Ocupació d'ambdós municipis puguin treballar coordinadament en aquest sentit.

Tan bon punt les empreses activin aquesta demanda, des dels Serveis Locals es contactarà amb els usuaris d'ambdós municipis i comarca que tinguin el perfil professional que es requereix per tal que puguin optar a l'oferta.

Recordem que a Sant Fruitós de Bages el Servei Local d'Ocupació està ubicat a l'Oficina de Promoció Econòmica del municipi (Nexe- Espai de Cultura) i cal demanar cita enviant un correu electrònic a sfb.promocio.econom@santfruitos.cat