Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages idea una imatge per identificar totes les accions d'apoderament de les dones i de lluita contra les violències masclistes del municipi.

El procés de creació s'ha realitzat a partir de sessions participatives.

Aquest estiu veurà la llum una nova imatge, i un eslògan, que serviran com a paraigües per englobar totes aquelles accions, serveis i polítiques que s'ofereixin al municipi, per l'apoderament femení i la lluita contra la violència masclista.

La seva creació s'ha iniciat a través de dues sessions participatives obertes a la ciutadania, on hi han pres part un grup de persones molt divers i representatiu de la societat: gent jove, persones grans, representants del món de la salut, del comerç local, de l'àmbit educatiu, pares i mares,… tot plegat per tal de poder treballar de forma conjunta i trobar una imatge que representi a tot el col·lectiu.

La primera de les sessions s’ha centrat en la reflexió sobre l'apoderament i les violències masclistes on, a través de diferents dinàmiques, els i les participants han posat sobre la taula temes com la igualtat entre persones, entre gèneres o els diferents tipus de violències. En la segona sessió s’han plasmat aquestes idees amb propostes de lemes i imatges.

Les sessions han estat dirigides per una empresa especialitzada en la dinamització d'aquest tipus de processos i amb la participació d'una dissenyadora gràfica, qui serà qui acabi plasmant el disseny final a través de les propostes i idees recollides.