Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages impulsa la primera Jornada de comerç i empresa amb la tecnologia digital com a fil conductor

Serà el dimecres 25 d'octubre i va dirigida a empreses, pimes, autònoms i emprenedors.

El comerç i les empreses de Sant Fruitós de Bages tenen una cita obligada el pròxim dimecres 25 d'octubre en la celebració de la primera Jornada de comerç i empresa del municipi.

Aquesta proposta neix de la reformulació de la tradicional nit empresarial, que se celebrava anualment al municipi, amb l'objectiu de donar un valor afegit a la trobada oferint als i les assistents xerrades i actes divulgatius que puguin aplicar i afavorir als seus negocis.

Al llarg de la tarda els assistents podran prendre part en xerrades, taules rodones i tallers, tots ells encaminats a la transformació digital de les empreses i comerços. La jornada s'ha estructurat en un primer bloc de propostes, de les 3 a les 5 de la tarda, dirigides principalment al comerç, un segon bloc, de 6 a 8 del vespre, dirigit a les empreses i un tercer bloc amb l’entrega de guardons a les empreses i comerços del municipi.

Els comerços podran assistir a la xerrada ""Reptes de la Transformació Digital pel comerç” (15:20h) a càrrec de Jesús Carballo .Posteriorment (15:40h) es parlarà de “Casos d'èxit de solucions aplicables al comerç” i a partir de les 16:10 h començarà un col·loqui i també paral·lelament es podrà participar en trobades ràpides entre el comerç i empreses tecnològiques.

La darrera de les activitats d’aquest primer bloc consistirà en un taller sobre com aplicar la tecnologia Chat GPT al comerç (16:40).

A partir de les sis de la tarda serà el torn de les propostes pel sector empresarial amb una xerrada sobre casos d'èxit de solucions digitals. Posteriorment (18:50) s’iniciarà un col·loqui i en paral·lel es podrà participar en una speed daiting entre empreses i proveïdors. A partir de 2/4 de 8 del vespre s'oferirà una xerrada sobre experiències que es poden aplicar en altres sectors.

A partir de les 8 del vespre començarà l’acte d’entrega de lliurament de guardons, que s’obrirà amb la xerrada " La IA en el dia a dia de les empreses: usos i aplicacions que transformen", una proposta que durà a terme Oriol Rius. Posteriorment es realitzarà l’acte d'entrega de guardons a totes aquelles empreses i comerços del municipi com a reconeixement per la seva trajectòria.

La trobada tindrà lloc a les carpes de Villa Martini (Crta. De Berga). L'entrada és oberta a totes les empreses i comerços del municipi.

Aquesta Jornada és el tret de sortida d’un programa que, a través del projecte Acelera Pyme, treballarà per acompanyar als comerços i les empreses del municipi cap a la transformació digital.

Més informació i inscripcions AQUÍ