Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages inaugurarà la reformada plaça del Primer d’Octubre amb una matinal esportiva

A la inauguració del proper 28 de setembre s’estrenaran les dues noves pistes de futbol i bàsquet que s’hi ha construït.
Plaça Primer d'Octubre
Plaça Primer d'Octubre

El proper dissabte 28 de setembre, a partir de les 10 del matí, es celebrarà una matinal esportiva i l’acte oficial d’inauguració de la plaça que finalitzarà amb un vermut popular.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb un 3x3 de bàsquet mixte i per a totes les edats i continuarà amb un torneig de futbol familiar a les 12 del migdia on s’hi poden inscriure equips de pares, de mares, d’avis, d’àvies, germans, germanes... Els equips poden ser mixtes i s’adaptaran els emparellaments en funció de l’edat dels participants. Els interessants en participar tant en el 3x3 com en el torneig de futbol s’han d’inscriure prèviament a través de la web municipal.

Les millores realitzades a la nova plaça han consistit en la nova pavimentació de la pista amb una tonalitat adaptada amb l’entorn i s’hi han construït dues pistes esportives de futbol i bàsquet amb les seves cistelles i porteries corresponents. A banda, a tot l’entorn s’hi ha construït una pista de patinatge perimetral i una zona de skate.

Les millores en aquest punt de trobada de la urbanització de Pineda de Bages també han consistit en la col·locació de nou mobiliari i la millora de les escales i la barana d’accés al recinte.

El cost total de l’actuació ha estat d’aproximadament 95.000€

cartell plaça primer octubre.JPG

 

 

Imatges relacionades