Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages inicia a les portes de Nadal una campanya per reduir el malbaratament alimentari i millora de la Orgànica

La campanya, impulsada per l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, inclou activitats diverses com el lliurament de material didàctic i cubells i recollida i divulgació de receptes.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages inicia una campanya per reduir el malbaratament alimentari al municipi i per millorar els resultats de recollida selectiva de la matèria orgànica.

Per una banda, del 22 al 27 de desembre tothom qui ho vulgui podrà recollir gratuïtament un cubell per a dipositar la matèria orgànica, un paquet de bosses compostables i una bosseta de compost. Per tal de recollir-ho s’instal·larà una carpa informativa al municipi. Les dates i punts de recollida seran els següents:


Dijous 22 -  10.30 a 13.30 h i de 15.30 a 18.30 h a la  Plaça ajuntament de Sant Fruitós

Divendres 23 -  10.30 a 13.30 h i de 15.30 a 18.30 h a la Plaça Alfred Figueres

Dissabte 24 - 10.30 a 13.30 h a la  Plaça ajuntament de Sant Fruitós

Dimarts 27  - 10.30 a 13.30 h Mercat municipal (Plaça 11 de setembre)

 

Per altra banda, amb la voluntat de canviar hàbits de consum, l’ajuntament vol editar un llibre de receptes participatiu on s’incloguin totes les receptes d’aprofitament que habitualment els ciutadans fan a casa seva. Les aportacions es poden fer arribar al consistori a través de les mateixes carpes informatives, per correu electrònic a: gram@ambiens.cat o mediambient@santfruitos.cat, per whatsapp al número 646 34 11 76 o missatge al facebook o a través del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Recordem que el malbaratament alimentari ocasiona, anualment, la pèrdua de milers de tones d’aliments. Fer un petit canvi en els nostres hàbits de consum pot suposar una gran diferència.

 

Imatges relacionades