Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages inicia la presentació pública de l'Avanç del POUM

L’Avanç del POUM s’ha presentat davant de la Taula de la Construcció i és previst que en els propers dies també s’expliqui a diferents col·legis professionals, associacions i altres col·lectius de referència a la comarca.

L’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, el regidor d’Urbanisme, Cristian Marc Huerta i l’arquitecta municipal Mireia Sans, han explicat les principals línies de l’Avanç del pla i els criteris i objectius del futur planejament de Sant Fruitós de Bages davant la Taula de la Construcció, entitat que agrupa els principals agents d’aquest sector.

Des de la Taula s’ha valorat positivament la voluntat que reflecteix el futur pla de mantenir el caràcter de poble però dotant-lo dels serveis i les reserves necessàries per potenciar el seu caràcter de municipi capdavanter d’activitats econòmiques a les comarques centrals.

En les properes setmanes es continuarà explicant el document a diferents col·legis professionals, associacions i altres col·lectius de referència a la comarca.