Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages inicia la redacció del projecte per una nova comissaria de la policia local

En un futur Sant Fruitós de Bages disposarà d’una nova comissaria per a la policia local en un espai cèntric i amb bon aparcament. El consistori ja ha adjudicat la redacció de l’avantprojecte i del projecte bàsic per a la seva construcció i la urbanització dels espais exteriors.

L’edifici, que es construirà en un terreny de 754m2, disposarà d’una planta amb tots els serveis principals amb un accés adaptat i còmode. La planta baixa disposarà de dues zones diferenciades. Una amb el vestíbul controlat pel taulell de recepció, una sala d’espera, banys i un despatx per a les denúncies, i una segona zona amb les dependències pròpies de la policia: vestidors, armer, arxiu i despatxos. A banda també disposarà d’una sala de briefing que permetrà realitzar reunions en casos d’emergència amb altres cossos de seguretat.

La redacció del projecte s’ha adjudicat al despatx professional Basterrechea-Tejada Arquitectes SLP per 31.677€.

El canvi d’ubicació de la comissaria es produeix fruit de la necessitat del servei policial de disposar d’unes instal·lacions més modernes i operatives ja que les actuals, ubicades a la plaça de la Vila, han quedat obsoletes. De forma provisional, mentre no s’executi aquest nou edifici que ara es projecta, la comissaria de la policia es traslladarà en un local al carrer Eugeni d’Ors, a tocar de la plaça Onze de Setembre, que s’ha llogat per cinc anys.

Imatges relacionades