Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages llueix les seves millors gales a la fira Expobages

El municipi ha mostrat tota la seva oferta durant tot el cap de setmana com a municipi convidat de la 40a edició

La Festa de l'arròs, el tren l'Express d'Orient, els gegants del municipi, l'esbart Som Riu d'Or, la batukada Shangó, la Nocturna clàssic ral·li, i tota l'oferta cultural i econòmica del municipi, ha estat present aquest cap de setmana a Manresa, a la 40a edició de la Fira Expobages on Sant Fruitós de Bages ha estat el municipi convidat.

Els qui passejaven pel passeig de Manresa, a tocar de Crist Rei, han pogut descobrir tot allò que ofereix el municipi en un gran estand en forma de Cobert de la Màquina de Batre.

La colla dels cuiners de la Festa de l'arròs han repartit més de 400 plats del tradicional arròs del municipi, la colla gegantera ha fet ballar els gegants i els gegantons, l'Express d'Orient ha ofert vermuts i copes de vi, la batukada shangó ha omplert de ritme el passeig i l'esbart Som Riu d'Or ha ensenyat a petits i grans a lligar-se les espardenyes i a fer un mocador.

L'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñán i Claret, i el regidor de promoció econòmica, Felip Echarri, han acompanyat al vicepresident del Govern, Jordi Puigneró i a l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, durant la visita a la fira, qui també han pogut degustar l'arròs del municipi.

Des de l'Ajuntament es vol agrair el treball conjunt de totes les entitats del municipi per haver pogut ser presents en aquesta fira mostrant un tastet de tot allò que ofereix Sant Fruitós de Bages.

ENTREVISTA FIRA EXPOBAGES