Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages obre a tota la ciutadania els consells de participació ciutadana

Tots els veïns i veïnes poden fer arribar les seves propostes a les entitats locals o per correu electrònic a sfb.participa@santfruitos.cat

Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages poden participar activament en els consells de participació ciutadana del municipi, fent arribar les seves propostes al consistori per tal que s'incloguin com a temes a tractar.

Sant Fruitós de Bages compta amb cinc consells de participació ciutadana, aquests òrgans són un punt de trobada entre la ciutadania i l'administració, per tal d'aportar opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Aquests consells, formats per membres permanents que són representants de les entitats locals, de la ciutadania, dels diferents grups municipals i tècnics del consistori, es troben amb caràcter anual per tal de treballar en els cinc àmbits establerts: infància, gent gran, joventut, cultura i veïnatge.

Per tal que tota la ciutadania pugui prendre part de forma activa en aquests òrgans, des de l'Ajuntament s'ha habilitat el correu electrònic sfb.participa@santfruitos.cat, on es poden fer arribar tots aquells temes que es vulgui que s'incloguin com a tema a tractar en el si del consell. De la mateixa manera també es pot contactar amb alguna de les entitats locals del municipi per tal que ho faci arribar al consistori.

Per tal que es puguin incloure els temes a tractar, la ciutadania pot fer arribar les seves peticions abans del 10 de novembre. Durant els mesos de novembre i desembre hi ha previstes trobades de tots els consells municipals de participació ciutadana.

Arxius Adjunts