Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages obre el procés de candidats a Pubilla i Hereu del 2024

Els i les joves interessats poden presentar les candidatures fins al 30 de juny.

Sant Fruitós de Bages ha obert el període per a presentar candidatures per ser la nova Pubilla o Hereu i representar el municipi durant un any, donant a conèixer els costums del poble per tot el territori català.

Els i les joves interessats a presentar candidatura han de ser nascuts o nascudes entre els anys 2003 i 2008 (ambdós inclosos).

El període per a presentar candidatures finalitza aquest diumenge 30 de juny. Les persones interessades a presentar-se han d'omplir el full d'inscripció que es pot descarregar a AQUÍ i enviar-lo al correu electrònic sfb.areacultura@santfruitos.cat o entregar-lo presencialment al Nexe Espai Jove o a l'àrea de cultura de l'Ajuntament (C. Padró 72-74). Un cop entregat el full d’inscripció han de presentar-se el dimecres 3 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, a l'ajuntament.

El dissabte 6 de juliol s'anunciarà el nom de la Pubilla i Hereu pel 2024 en el marc dels actes de Festa Major d'estiu i la Paula Ramos Gracia i l'Ivet Prat Escamilla, Dama i Pubilla del 2023, donaran el relleu als nous representants del municipi.