Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages ofereix eines a les dones per fer front a la violència de gènere

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa dos cursos gratuïts destinats al col·lectiu femení a l’entorn dels actes del 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere.

Adquirir confiança en un mateix per tenir més autonomia i alhora ensenyar a gaudir de les relacions personals, és l’objectiu del taller d’empoderament que ha programat l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Aquest taller, que anirà a càrrec de l’organització Barabara Educació, i es durà a terme els dijous 3 i 10 de novembre des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia i el dijous 17 de novembre des de les 10 del matí fins a les 12 del migdia al Nexe- Espai de Cultura.

La segona de les propostes és un curs de defensa personal impartit per la policia local del municipi. Les assistents a aquest curs aprendran a mantenir la calma davant de situacions difícils, marcar i imposar límits, deslliurar-se en cas de trobar-se retingudes i respondre a un atac o agressió. Aquest curs tindrà lloc els dimecres 9, 16 i 23 de novembre des de 2/4 de 6 de la tarda fins a les 7 del vespre al Nexe- Espai de Cultura.

Arxius Adjunts