Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages ofereix el taller «Vincles per la Diversitat» per fomentar la cohesió social

Amb l’objectiu de promoure el coneixement mutu, el reconeixement de la diversitat i la col·laboració entre persones que viuen en un mateix municipi, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat el taller “Vincles per la diversitat” el proper dissabte 28 de març de 10 del matí a 2 del migdia al Nexe-Espai de Cultura.

L’objectiu d’aquesta proposta és promoure la reflexió i aportar coneixements sobre la diversitat humana per entendre-la com a riquesa i oportunitat i crear una xarxa ciutadana compromesa amb la convivència i la cohesió social.

Sant Fruitós de Bages participa en aquest projecte, impulsat pel Consell Comarcal el Bages, per tercer any consecutiu. En les anteriors edicions els participants han pogut conèixer veïns i veïnes de diversos orígens, edats, creences, diversitats funcionals i identitats sexuals i fruit de les activitats realitzades s’ha contribuït a trencar estereotips i treballar per una convivència positiva en la diversitat.

En la sessió es treballa a partir d’una tècnica (teatre, música, dansa, pintura, cuina, etc.) per oferir una experiència positiva de col·laboració entre les persones participants. L’objectiu principal és demostrar que més enllà de les diferències, és possible conviure i valorar positivament la diversitat.

Per tal de participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania (C/ Padró, 74) de Sant Fruitós de Bages.