Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages ofereix un servei gratuït d'assessorament per a digitalització de les empreses

Poden fer-ne ús les persones autònomes i les pimes.

Sant Fruitós de Bages posa en marxa un servei gratuït d'assessorament en matèria de digitalització dirigit a persones autònomes i pimes del municipi.

Dins els serveis que s'ofereixen al municipi, destaca l'assessorament individual i diagnòstic de maduresa digital que s'ofereix des de l'oficina de Promoció Econòmica municipal mitjançant cita prèvia. Aquesta proposta permet avaluar les necessitats en matèria de digitalització i obtenir recomanacions personalitzades, rebre informació sobre ajuts a la digitalització i informació dels recursos i serveis als quals es pot accedir com a usuari de l'oficina.

El programa també ofereix trobades en grup sobre tecnologies digitals com presència digital, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, ciberseguretat, factura electrònica, gestió de clients, ... i tallers de treball en xarxa on poder interactuar amb potencials proveïdors de serveis tecnològics de proximitat.

Actualment, ja hi ha cinc empreses del municipi que fan ús d'aquest servei. Per fer-se nou usuari de l’oficina cal registrar-se a https://www.oapbarcelona.com/

Aquest projecte està emmarcat en el programa d'Oficines Accelera Pime Rural, finançat amb fons NextGenerationEU.