Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages organitza la primera edició de la Mini Copa Bages

En el marc de celebració de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016, l’Ajuntament i la comissió organitzadora, han apostat per impulsar la primera edició de la Copa Bages en format minibàsquet. Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 24 de setembre al Pavelló d’Esports.

La Mini Copa Bages neix amb la voluntat de tenir continuïtat en les properes edicions dins els actes de la Copa Bages, que ja inclou les categories masculina i femenina, i d’aquesta manera implicar els més menuts a formar part del torneig d’ara en endavant.

Aquesta primera edició, comptarà amb la participació de 15 equips de la Catalunya Central que competiran des de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia. Els equips, formats per nens i nenes, jugaran partits de 45 minuts dividits en 6 períodes.

A dos quarts de 2 es realitzarà l’acte de cloenda amb l’entrega de trofeus als guanyadors de cada categoria. Durant tota la jornada els visitants podran gaudir dels inflables i de les diferents activitats que es duran a terme a l’exterior del pavelló d’esports.

Arxius Adjunts