Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages organitza propostes de cultura i lleure per celebrar la Diada de Sant Jordi

Una desena de parades de roses i llibres donaran vida a Sant Fruitós de Bages el 23 d'abril per celebrar la Diada de Sant Jordi, la gran festa al voltant dels llibres i l'amor. Entitats i comerç locals sortiran al carrer amb les seves parades de llibres i roses per tal que tothom pugui gaudir-ne.

Durant el matí del dissabte, tothom qui ho desitgi també podrà prendre part en els tallers que s'oferiran, tant a la Biblioteca com al Museu municipal, per tal d'elaborar un punt de llibre. Aquesta proposta familiar es realitzarà des de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia de forma gratuïta i sense inscripció prèvia.

El mateix dia 23 d’abril, l’associació de veïns de Torroella de Baix ha organitzat tota una jornada de propostes per a celebrar la Diada. A partir de 2/4 de 10 del matí hi haurà parades de roses i de llibres de segona mà al barri i a partir de les 5 de la tarda es viurà una jornada gastronòmica amb un concurs de truites.

El dia 22 d’abril, l'Ajuntament presentarà el 19è llibre de la col·lecció d'aventures dels gegants Sala i Ricardis que en aquesta edició es troben amb un ésser mitològic, un drac que roba llibres i que té tot un poble atemorit. Sala i Ricardis ajudaran al poble i al drac a conviure plegats i a compartir l'amor pels llibres.

Sala i Ricardis i el drac de Sant Fruitós és presentarà a les 6 de la tarda del divendres 22 d'abril a la Biblioteca amb la narració en directe amb contacontes Susagna Navó i amb posterior signatura de llibres amb l'autora Marta Julià i la il·lustradora Clara Oliveres.