Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages organitza un viatge al municipi agermanat d'Alcalá del Valle per visitar la fira més important del municipi, la Feria del Espárrago

Enguany s'ha modificat la tradicional visita per Setmana Santa a petició dels participants en les darreres sortides.

Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran prendre part en un viatge al municipi agermanat d'Alcalá del Valle en motiu de la festa més rellevant del municipi gadità, la Feria del Espárrago. Tradicionalment sant Fruitós de Bages visitava el municipi durant les celebracions de Setmana Santa però enguany, a petició dels participants en anteriors sortides, s’ha modificat la sortida.

Es sortirà des de Sant Fruitós de Bages el divendres 14 d'abril a les 5 de la matinada des de la plaça d'Alcalá del Valle i el retorn serà el diumenge 16 d'abril, a les 9 del vespre, des del municipi gadità.

La Feria del Espárrago, que celebra aquest 2023 la seva novena edició, vol posar en valor el producte de l'espàrrec, un producte molt important al municipi, ja que del seu cultiu i producció en viuen bona part dels veïns i veïnes. Aquesta fira s'ha convertit en referent a tota la comunitat andalusa, pel fet que a banda de ser un punt de trobada pels agricultors, també es promociona la gastronomia local i es duen a terme nombroses activitats festives, culturals i esportives entorn la festa.

El preu del viatge en autobús és de 100 € i només es durà a terme si s'arriba a un mínim 35 inscripcions. En cas d'anul·lació es retornarà els diners als inscrits. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's a l'àrea d'atenció a la ciutadania (C. Padró), fins al dimecres 5 d'abril.

Recordem que ambdós municipis estan agermanats des del 2003 quan els dos ajuntaments van firmar l'acte d'agermanament fruit del gran nombre de santfruitosencs i santfruitosenques que són originaris d'aquest municipi de Cadis.