Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages organitza una sortida per veure l'exposició 'Ramon Casas: la modernitat anhelada', a Sitges

El proper diumenge 12 de febrer, l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una sortida al Museu de Maricel de Sitges i al Cau Ferrat per veure l’exposició 'Ramon Casas: la modernitat anhelada', una mostra formada per una selecció de 178 obres entre les quals hi ha realitzacions del pintor en diversos suports com la pintura, el dibuix i el cartell.

“Ramón Casas: la modernitat anhelada” mostra l’obra de Casas en el context en el qual va aparèixer, agrupada en cinc àmbits temàtics. Amb la presència d’obra d’altres artistes, el recorregut es planteja com a un joc de miralls, un camí de doble sentit, que permet visualitzar les influències, analogies i interessos comuns que van existir entre Casas i altres autors contemporanis. La mostra presenta obres provinents de col·leccions privades d’arreu de l’estat, així com préstecs de museus nacionals i estrangers.

La sortida es realitzarà a 2/4 de 9 del matí des de la plaça Alfred Figueras i es tornarà pels volts de les 6 de la tarda. El preu de la proposta és de 5€ i inclou el transport en autocar i l’entrada amb visita guiada als 2 museus. Les inscripcions es poden realitzar a l’àrea de cultura de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages.