Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages organitzarà el primer torneig de Pickleball de la comarca

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzarà aquest 2023, el primer torneig de Pickleball de la comarca juntament amb Pickleball Bages, una nova entitat del municipi que treballa per fer créixer aquest esport de raqueta.

Aquest cap de setmana el regidor d'esports de Sant Fruitós de Bages, Xavier Navarro, ha presenciat la primera edició del torneig de Pickleball de la Camargue (França) per tal de començar a treballar en l’organització del torneig al municipi.

El president de l’entitat Pickleball Bages, Pere Segura juntament amb dos jugadors més de la comarca, han pres part com a jugadors en la primera edició d’aquesta competició, que enfrontava Espanya amb França a les instal·lacions de La Team Port.

El torneig es va desenvolupar amb una fórmula inspirada en la Copa Davis, amb diferents competicions, entre les quals els simples (homes i dones) i els dobles (homes, dones i mixtes). Després d’onze partits l’equip espanyol es va endur el trofeu per 8 a 3.

El pickleball és un esport de raqueta molt practicat als Estats Units i que barreja aspectes del tenis, el bàdminton i el tenis taula, amb una pala similar a les de pàdel, però en una pista on no hi ha parets. Aquest esport es va inventar com a joc infantil i aquest any l'escola Monsenyor Gibert ja l'ha incorporat com a activitat extraescolar.