Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages participa en el projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu" entorn del riu Llobregat

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's fins al 14 d'octubre.

Sant Fruitós de Bages ha estat un dels municipis seleccionats per participar en el projecte 'Llegim el riu', una iniciativa de ciència ciutadana entorn del riu Llobregat per tal d'afavorir-ne el coneixement i la col·laboració de la ciutadania en la seva protecció.

La participació en aquest projecte és oberta a públic en general que estigui interessat en la protecció del nostre entorn i en conèixer el riu. Les places per participar-hi són limitades i cal inscriure's abans del divendres 14 d'octubre enviant un correu electrònic a b.st.fruitos@diba.cat amb les dades personals (nom, edat, telèfon i correu electrònic).

Els i les participants inscrits podran prendre part en aquest projecte que preveu una reunió informativa prèvia i una sortida de camp, tot plegat tutelat i dirigit pel Grup de Recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona (UB).

"Llegim el riu", és un projecte impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. En aquest projecte hi participen una quinzena de municipis més que es troben a l'àrea d'influència de la conca del riu Llobregat.