Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages posa en marxa una APP del municipi

Els veïns de Sant Fruitós de Bages disposen d’una nova eina de comunicació i de participació que els permetrà tenir un contacte més directe amb el consistori i alhora estar al dia de tot el què succeeix al municipi.

Sant Fruitós de Bages disposa des d’aquesta setmana d’un nou canal de comunicació: una aplicació mòbil municipal. Aquesta APP es pot descarregar de forma gratuïta tan en telèfons que treballin amb tecnologia Android com en aquells que ho facin amb iOS.

El tret més destacat d’aquesta APP Mòbil és que dóna a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb el consistori a través de la “Bústia d’incidències”. Aquesta opció permetrà als santfruitosencs enviar a l’ajuntament de forma ràpida totes aquelles incidències que puguin trobar-se en el seu dia a dia: una rajola malmesa, un fanal fos, un banc trencat,... Totes aquestes incidències es podran fer arribar al consistori a través de l’aplicació mòbil amb el tipus d’incidència, una fotografia i les coordenades gps per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.
Per altra banda, els usuaris també podran marcar els seus interessos en la icona corresponent i d’aquesta manera rebran alertes al mòbil cada cop que es generin informacions relatives a les opcions seleccionades.

A banda d’aquestes opcions més innovadores, els usuaris que es descarreguin l’APP també podran consultar la web municipal, l’agenda d’actes, estar al cas de les notícies del municipi, consultar els cartells de les cartelleres municipals en format digital, llegir els butlletins de notícies, accedir a un llistat de telèfons d’interès, consultar els equipaments municipals o les entitats que hi ha al poble, consultar les diferents propostes turístiques del municipi entre d’altres.

El proper dimecres a les 8 del vespre es presentarà aquesta aplicació en un acte obert al públic a la sala Nexe- Espai de Cultura, on s’explicarà com es pot descarregar i quines són les seves funcionalitats.

Arxius Adjunts