Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages prepara una sortida per veure l'exposició 'Ramon Casas: la modernitat anhelada', a Sitges

Dins els actes del 150è aniversari del naixement de Ramon Casas, l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages prepara una sortida al Museu de Maricel de Sitges, per veure l’exposició 'Ramon Casas: la modernitat anhelada', una mostra formada per una selecció de 178 obres entre les quals hi ha realitzacions del pintor en diversos suports com la pintura, el dibuix i el cartell.

La sortida es realitzarà durant la primera quinzena de febrer i inclourà la sortida en autobús des de Sant Fruitós de Bages, la visita a l’exposició i un dinar en un restaurant arran de mar. Durant el mes de gener es concretarà la data i s’obriran les inscripcions.

“Ramón Casas: la modernitat anhelada” mostra l’obra de Casas en el context en el qual va aparèixer, agrupada en cinc àmbits temàtics. Amb la presència d’obra d’altres artistes, el recorregut es planteja com a un joc de miralls, un camí de doble sentit, que permet visualitzar les influències, analogies i interessos comuns que van existir entre Casas i altres autors contemporanis. La mostra presenta obres provinents de col·leccions privades d’arreu de l’estat, així com préstecs de museus nacionals i estrangers.