Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages, present a la Fira de l'Estudiant de Manresa

Els tècnics de joventut del NexeJove que com cada any col·laboren en la organització de la Fira i es trobaven informant de les ofertes formatives universitàries i explicant el funcionament del Batxillerat.

Aquesta setmana i durant 4 dies s’ha celebrat al Museu de la Tècnica de Manresa la 23a Fira de l’Estudiant, on els alumnes de 4rt d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat de diferents escoles i instituts del Bages, Berguedà i Solsonès han pogut consultar, intentar resoldre dubtes i orientar-se sobre les diferents opcions acadèmiques que tenen per a continuar estudiant, des de cicles formatius a estudis universitaris.
Els estudis que es poden cursar a la Catalunya Central estaven representats en diferents estands. En un d’ells hi havia l’Institut de Sant Fruitós Gerbert d’Aurillac informant de la oferta formativa del Batxibac (batxillerat francès) que ofereix als seus alumnes. Precisament els alumnes de 4rt d’ESO i de 1r de Batxillerat del Gerbert d’Aurillac i els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Paidos van visitar la fira el dimarts i dimecres.
Allà es van trobar amb els tècnics de joventut del NexeJove que com cada any col·laboren en la organització de la Fira i es trobaven informant de les ofertes formatives universitàries i explicant el funcionament del Batxillerat.