Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages presenta conjuntament els equips de les entitats esportives per la temporada 2022-2023

Uns 700 esportistes i un centenar d’entrenadors i entrenadores acompanyats per les seves famílies i veïns i veïnes del municipi, han desfilat sota el Cobert de la Màquina de Batre aquest divendres al vespre per presentar diferents equips esportius de la temporada 2022-2023.

Aquesta ha estat la primera vegada que s’han presentat de forma conjunta els equips del FC Fruitosenc, l’ASFE, SF Escola de Futbol i l’AEE Paidos amb les disciplines de bàsquet, voleibol, futbol i futbol sala, des dels equips de base fins a les màximes categories.

La gran festa, que ha estat un èxit, ha comptat amb els parlaments de l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñan i Claret, el regidor d’esports, David Ruiz, així com els presidents de les quatre entitats esportives, Xavi Navarro, Josep Planas, Joan Girona, i David Vila.

Un cop presentants els equips, s’ha escoltat en primícia l’himne de l’ASFE, obra de Ferran Gallart i també l’himne del fruitosenc, un espectacle pirotècnic ha donat pas a un sopar popular.

Des de l’Ajuntament volem felicitar a les quatre entitats esportives per haver treballat colze a colze per organitzar aquesta gran festa de l’esport de casa nostra.