Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa 2 itineraris participatius pel municipi per tal d'identificar necessitats futures en l'àmbit de l'urbanisme

El proper dissabte 18 de febrer es proposen 2 itineraris a realitzar, un a peu i un altre en bicicleta, en el marc del programa de participació ciutadana del POUM.

Amb la voluntat de donar al ciutadà la possibilitat de incidir en la creació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Fruitós de Bages, l’ajuntament ha organitzat pel proper dissabte 18 de febrer, una jornada que sota el lema Fem un Volt! realitzarà 2 itineraris pel municipi: un a peu i un altre en bicicleta. Els dos itineraris es desenvoluparan de forma simultània i finalitzaran en el mateix punt on es realitzarà una posada en comú de les idees que hagin sorgit al llarg de la jornada.

Els itineraris Fem un volt! permetran, per exemple, identificar necessitats futures del municipi que puguin ser resoltes a partir de la planificació i desenvolupament urbanístic, i en relació a les següents temàtiques: accés a l’habitatge, equipaments, espai públic, mobilitat i infraestructures, activitat econòmica, medi natural i sòl no urbanitzable, entre d’altres.

La sortida en bicicleta s’iniciarà a les 10 del matí des de Torroella de Baix i realitzarà un recorregut d’uns 7Km que portarà als assistents fins a La Rosaleda per finalitzar, pels volts de les 12 del migdia al Nexe-Espai de Cultura. Els participants hauran de portar la seva pròpia bicicleta i no es recomana la participació als menors de 12 anys tot i que l’itinerari no és de alta dificultat.

L’itinerari a peu començarà també a les 10 del matí des de la plaça Alfred Figueras i transcorrerà pel nucli del municipi. Es visitaran diferents zones de Sant Fruitós de Bages on l’equip que guiarà el recorregut plantejarà diferents qüestions als assistents en relació a l’urbanisme.

Aquests itineraris estan oberts a tota la ciutadania i cal inscriure’s prèviament a l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages o a través del correu electrònic sfb.poum@santfruitos.cat i adjuntar un formulari de confirmació d’assistència. (veure adjunt)

 

Arxius Adjunts

Imatges relacionades