Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa tallers per a infants i joves per fer el pas cap a comunitats més sostenibles

La 13a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus se centra en les comunitats circulars i sostenibles.

Del 20 al 28 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany vol promoure accions per canviar els hàbits de consum i de producció actuals i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció de residus i el paper important que tenim totes les persones i comunitats locals per a reduir la seva generació.

Per tal de promoure aquest canvi, a Sant Fruitós de Bages s’han programat diferents propostes adreçades principalment als infants i joves.

La primera de les accions serà un taller de construcció i decoració de llibreries mòbils. Aquesta iniciativa consistirà en la fabricació de prestatgeries de fusta a partir de palets reutilitzats. Aquest taller és recomanat per a joves a partir de 14 anys.

Aquesta proposta es realitzarà al Nexe - Espai de Cultura els dies 20 i 27 de novembre de 4 a 7 de la tarda. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament al Nexe Espai Jove, per telèfon al 93 878 89 83, per whatsapp al 609 00 21 54 o a través de l'Instagram @nexejove, o del correu electrònic sfb.mediambient@santfruitos.cat

La segona de les propostes consistirà en un taller de prevenció de residus, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys on s’aprendrà a construir una figura nadalenca a partir de fusta reutilitzada. Aquesta proposta es realitzarà el dissabte 27 de novembre a la Biblioteca Municipal, en doble sessió, a les 10 del matí i a les 12 del migdia. Les persones interessades a participar-hi han d'inscriure's prèviament, fins al 23 de novembre, a la Biblioteca de forma presencial, per telèfon al 93 878 82 05 o per correu electrònic a b.st.fruitos@diba.cat