Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa trobades entre joves per tal de compartir experiències sobre el futur acadèmic

La iniciativa "Cara a cara amb el meu jo del futur" es realitzarà durant els mesos de març i abril en diferents sessions temàtiques.

Ajudar els joves a encaminar el seu futur acadèmic és l'objectiu del projecte "Cara a cara amb el meu jo del futur".

Durant els mesos d'abril i maig els joves del municipi tenen l'oportunitat de participar en xerrades, a càrrec d'altres joves que ja estan encaminant estudis superiors o treballant, que els explicaran la seva experiència.

La temàtica de cadascuna de les sessions és fruit del recull de les demandes dels joves en funció dels seus interessos.

La primera sessió serà el dilluns 18 de març, a les 6 de la tarda, on es parlarà sobre la docència, amb diferents estudiants d'educació infantil, d'educació primària i de formació de professorat.

El dimecres 20 de març, a 2/4 de 7 de la tarda, es parlarà sobre arts escèniques amb alumnes de La Bobina i de l'Escola d'Arts escèniques de Manresa.

Finalment, el dijous 21 de març, a les 6 de la tarda, serà el torn dels estudis informàtics amb un enginyer informàtic i un estudiant de grau superior.

Durant el mes d'abril es programaran noves propostes amb alumnes d'infermeria, cos de bombers, d'empresarials, de psicologia o d'activitats esportives. Totes les sessions es realitzaran al Nexe – Espai Jove.

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu d'acompanyar als joves del municipi en el seu futur laboral.